prva žnl

Krbuljin polako postaje neosvojiva tvrđava, Molvarci dobili sve domaće tekme i primili samo dva gola

Molve imaju respektabilan sastav s iskusnim Belobrkom u napadu, Vjekoslavom Kolarom na lijevo strani, kapetanom Marićem, Mihokovićem i Šiprakom u vezi te Vidojevićem i domaćim Vindićem u obrani.

20:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Proteklog vikenda trebalo se odigrati posljednje kolo Prve ŽNL. No, svi dobro znamo kakva je situacija i krnji jesenski dio prvenstva još nije gotov. Ipak, neke stvari su poznate, poput one da su Molvarci svih sedam domaćih susreta pobijedili i svoj Krbuljin polako pretvaraju u neosvojivu tvrđavu.

Ukupno su ove jeseni odigrali 12 susreta, nedostaje im samo onaj gostujući protiv Prekodravca koji je odgođen. U sedam domaćih utakmica padali su redom Lipa, Osvit, Miklinovec, Panonija, Tomislav-Radnik, Kalinovac i novigradska Drava. Sedam pobjeda i gol razlika 24:2. Doma su jako efikasni i čvrsti, jer primili su samo dva pogotka.

Molve imaju respektabilan sastav s iskusnim Belobrkom u napadu, Vjekoslavom Kolarom na lijevo strani, kapetanom Marićem, Mihokovićem i Šiprakom u vezi te Vidojevićem i domaćim Vindićem u obrani. Jasno su i glasno uoči početka sezone najavili borbu za sam vrh ljestvice Prve ŽNL, a cijele jeseni rade na tome. Gorak okus ostavili su im gostujući porazi u Ivancu i Kunovcu te remi u Vojakovcu, no priliku za osvetu imat će na proljeće kad te ekipe dočekuju na svom stadionu.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

S druge strane, Molvarci će gostovati u Svetom Ivanu Žabnom gdje stoluje uvijek neugodni Tomislav-Radnik. Ovisno o rezultatu posljednjih, zaostalih utakmica jesenskog dijela Prve ŽNL, Molve bi jesen mogle završiti na drugom, trećem ili četvrtom mjestu ljestvice. Trenutno su treći.

Što se tiče njihovih strijelaca, najbolji im je Vjekoslav Belobrk, stari lisac Prve ŽNL, koji je zabio devet komada. Prati ga mladi Bajsić s osam golova, a po tri imaju Mihoković, Šiprak i Šostarec.

Može li molvarska Mladost do naslova prvaka Prve ŽNL u ovoj sezoni?