10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Future Hub Križevci

Križevčani, na dvodnevnoj radionici upoznajte se s dizajniranjem boljeg životnog okruženja, evo detalja
K

Radionica je otvorena za javnost i održava se u petak, 28. svibnja, od 19 do 20,30 sati i u subotu od 11 do 14 sati

Ne propustite

Nakon dvije uspješno odrađene radionice o komunikacijskim vještinama i provedbi Erasmus + projekata, Future Hub Križevci organizira novu dvodnevnu radionicu pod nazivom “Kako digitalizacija može transformirati Križevce”.

Polaznici radionice upoznat će se s mogućnostima koje donosi digitalizacija, saznati što je digitalna transformacija i kako se primjenom design thinking metode stvaraju rješenja za bolje životno okruženje.

Predavač Emil Ilija Perić profesor je informacijskih znanosti, poduzetnik i osnivač dva startupa. Vezan je uz teme tehnološkog razvoja posljednjih 20 godina, osnivač je jednog od prvih digitalnih inovacijskih hubova u Hrvatskoj s vrlo širokim poznavanjem primjene digitalnih tehnologija u poslovnom i javnom okruženju. Posebne teme interesa su mu održivi razvoj, kružna ekonomija i pametne industrije.

Radionica je otvorena za javnost i održava se u petak, 28. svibnja, od 19 do 20,30 sati i u subotu, 29. svibnja, od 11 do 14 sati.

Sudjelovanje je besplatno uz prijavu na futurehub@udruga-point.hr, a polaznici će dobiti potvrde o uspješno završenoj edukaciji.

Vrijednost projekta Future Hub Križevci je 1.779.092,12 kuna koje su odobrene iz operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali u sklopu natječaja „Prostori sudjelovanja – Razvoj programa revitalizacije prostora u javnom vlasništvu kroz partnerstvo OCD-a i lokalne zajednice“.

Projekt Future Hub Križevci sufinanciraju Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade RH.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sezona dolazi

Trikovi za vrt iz prošlog stoljeća: Ove biljne kupke su najbolja prihrana

Vrijeme sjetve i sadnje pojedinih povrtnih kultura već je počelo, a prava sezona tek dolazi. Ovi trikovi za vrt...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×