klub kulture

Kvizorama, izložba Strahovi i brutalno strašan Halloween party priredit će se za vikend u Križevcima

Udruga K.V.A.R.K. omiljeni kviz općeg znanja za srednjoškolce Kvizoramu, vraća u Klub Kulture.

14:11h
0

Udruga K.V.A.R.K. omiljeni kviz općeg znanja za srednjoškolce Kvizoramu, vraća u Klub Kulture u petak, 29. listopada, s početkom u 19 sati.

– Dođite u Klub Kulture i odmjerite znanje s vašim vršnjacima, dobro se zabavite uz glazbene hitove i naučite nešto novo – pozivaju organizatori.

Za prijavu je potrebno poslati naziv ekipe, ime i prezime članova (njih 4) i kontakt broj na e-mail adresu kvizorama21@gmail.com.

Zatim, u subotu, počinje nova izložbena sezona Galerije K2. Priredit će se grupna izložba izložbe studenata Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, a u suradnji sa studenticom 3. godine, Križevčankom Martom Katavić.

U svojoj prvoj u nizu nadolazećih grupnih izložbi, studenti preddiplomskog studija slikarstva Akademije likovnih umjetnosti, odlučili su se baviti uvijek aktualnom temom – strahom. Namjera izložbe je pokazati kako u strahu nismo sami.

Izložba se otvara u 18 sati, a ulaz je slobodan.

Tradicija Halloween partijanja, odnosno proslava najstrašnije noći zakazana je za subotu, 30. listopada. Sprema se žestok party, DJ Msun slaže najstrašniju moguću playlistu za Noć vještica. Početak je u 20 sati, a ulaz slobodan.