Legradski Graničar vodi u Županijskoj ligi

11:10h
0

Nakon 21. kola Prve županijske nogometne lige ponovno je došlo do promjene na vrhu tablice. Kolo su obilježili neuvjerljivi nastupi vodećih momčadi, osim legradskog Graničara koji je pobjedom pred svojim navijačima nad herešinskim Omladincem Slogom zasjeo na prvo mjesto s 41 osvojenim bodom.

Mladost iz Malog Otoka porazom od Viktorije iz Vojakovca na svojem travnjaku pridružila se trojcu koji prati vodeće Legrađane s 40 bodova. Jednaku količinu bodova ima i đelekovečki Osvit koji je ostavio sva tri boda u Subotici Podravskoj gdje je poražen od tamošnje Sabarije.

Borac iz Imbriovca u Đurđevcu je osvojio samo bod te je i on u društvu klubova koji imaju 40 bodova, dok je Bratstvo iz Kunovca poklonilo bodove predposljednjem Tomislavu iz Svetog Ivana Žabna te su Kunovčani sada s 38 bodova pali na peto mjesto.

Na dnu tablice i dalje se nalaze pretposljednji Tomislav iz Svetog Ivana Žabna s 18 bodova, dok je bez obzira na pobjedu u ovom kolu nad Tehnikom momčad Mladost iz Koprivničkih Bregi i dalje posljednja, sa 17 osvojenih bodova.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr