24.6 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Gradsko društva Crvenog križa Ludbreg

Mirjana Gložinić i Tomo Kokanović dobit će priznanja za posebne zasluge
M

Prethodne tri akcije održane su za darivatelje krvi s područja općina Martijanec i Sveti Đurđ, te za darivatelje s bukovečkog područja.

Ne propustite

Na akciji dobrovoljnog darivanja krvi u Hrastovskom prikupljeno je 48 doza krvi, a dva darivanja krvi bila su od posebnog značaja.

Tomo Kokanović, dugogodišnji davatelj krvi na ovoj je akciji darivao krv 125. put za što će dobiti Priznanje Hrvatskog Crvenog križa za posebne zasluge.

Također, dugogodišnja djelatnica ludbreškog društva Mrijana Gložinić darovala je krv 95. put za što će također dobiti Zahvalnicu Hrvatskog Crvenog križa za posebne zasluge s plaketom.

– Ovako veliki broj darivanja krvi kod žena je izuzetno rijedak, a rezultat naše tete Mirjane je to vrijedniji pošto je ona tek 8. žena u Hrvatskoj koja je postigla ovako veliki broj darivanja isključivo davanjem punih doza krvi, bez cell separatora i plazmafereze – rekao je Robert Kranjčec, ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Ludbreg.

Foto: Gradsko društvo Crvenog križa Ludbreg

Mirjani Gložinić je na ovom izuzetnom rezultatu došao čestitati i gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić.

Akcija je inače organizirana za darivatelje iz naselja Hrastovsko i Slanje, te djelatnike ludbreškog pogona HEP-a i drugih manjih tvrtki, a akciju su proveli djelatnici Odjela za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin.

Bila je ovo tek prva ovogodišnja akcija prikupljanja krvi na području Grada Ludbrega, a tek četvrta akcija za darivatelje krvi na području ludbreške regije koje pokriva Gradsko društvo Crvenog križa Ludbreg. Prethodne tri akcije održane su za darivatelje krvi s područja općina Martijanec i Sveti Đurđ, te za darivatelje s bukovečkog područja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Dan na cestama

ZNAMO LI VOZITI? Tri prometne zbog istog razloga, jedan vozač bježao pa ga policija pronašla

Četiri prometne nesreće dogodile su se u posljednja 24 sata, javila je podravsko-prigorska policija. Srećom, sve su imale materijalne posljedice...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×