12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KUP HRVATSKE

Mlade atletske nade Koprivnice rušile osobne rekorde u svojim disciplinama
M

Svi atletičari Koprivnice koji su nastupili u Zagrebu još uvijek su kadeti pa su u klubu itekako zadovoljni njihovim rezultatima

Ne propustite

Mlade nade Atletskog kluba Koprivnica bile su uspješne u prvom danu Kupa Hrvatske za juniore i juniorke koji je održan u Zagrebu. Svi atletičari Koprivnice koji su nastupili u Zagrebu još uvijek su kadeti pa su u klubu itekako zadovoljni njihovim rezultatima.

U utrci na 100 metara Luka Kvaternik osvojio je 15., Lukas Petrić 19., Dorian Držanić 21. i Leon Strelec je osvojio 23. mjesto, a svi oni su istrčali utrku u vremenu osobnih rekorda.

U skoku u dalj Dorian Držanić osvojio je 17. mjesto s osobnim rekordom 4,99 metara. U utrci na 400 metara Luka Kvaternik osvojio je 14, a Leon Strelec 17. mjesto i to obojica u vremenu osobnog rekorda.

Štafeta juniora na 4×100 metara u sastavu Leon Strelec, Dorian Držanić, Lukas Petrić i Luka Kvaternik osvojila je deveto mjesto.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

vrhunske izvedbe

FOTO Muzej Grada Đurđevca ispunili mladi željni klasične glazbe, nastupio je Zagrebački puhački trio

Zagrebački puhački trio nastupio je u Muzeju grada Đurđevca pred mnogobrojnom publikom. Trio je izveo skladbe hrvatskih i inozemnih skladatelja,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti