općinsko vijeće

Molve raspisale poziv za počasnog građanina općine i dobitnike javnih priznanja

Traži se počasni građanin općine Molve, dobitnici Zlatne plakete Grb Općine Molve i dobitnici Zahvalnica općine.

13:37h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Općina Molve na čijem je čelu Zdravko Ivančan i Općinsko vijeće raspisali su danas Javni poziv svojim mještanima da podnesu prijedloge, odnosno da predlože osobe za koje smatraju da su zaslužile priznanja.

Traži se počasni građanin općine Molve, dobitnici Zlatne plakete Grb Općine Molve i dobitnici Zahvalnica općine.

Počasnim građaninom Općine Molve mogu biti oni koji su se istakli naročitim zaslugama za Općinu Molve i doprinijeli njezinom napretku. Zlatna plaketa ‘Grb Općine Molve’ posebno je javno priznanje koje se dodjeljuje za zasluge, doprinos, izuzetna ostvarenja od značaja za Općinu Molve.

Zahvalnica Općine Molve je javno priznanje Općine Molve koje se dodjeljuje za: dugogodišnji uspješan rad, suradnju, doprinos u razvoju i promicanju: gospodarstva, znanosti, kulture, umjetnosti, odgoja i naobrazbe, zaštite zdravlja, kulture, športa, humanitarnog rada, očuvanja i unapređivanja prirodnog okoliša, vatrogastva i zaštite od požara i drugo, te za sudjelovanje u domovinskom ratu kao i iznimnim okolnostima u miru. U tijeku jedne godine istoj fizičkoj, pravnoj ili građansko-pravnoj osobi može se dodijeliti samo jedno javno priznanje.

Cjelokupni tekst poziva, kriterije za dodjelu i odgovarajuću dokumentaciju možete vidjeti na linku. Rok za podnošenje pisanih prijedloga je 23. lipnja 2020. godine.

Prijedlozi se dostavljaju na adresu: Općina Molve, Trg kralja Tomislava 11, 48327 Molve
s naznakom: „prijedlog za dodjelu javnih priznanja“.

čitam...