11.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Mrak Taritaš u Koprivnici: HNS je apsolutno neophodna i stabilna stranka
M

Ne propustite

Hrvatska narodna stanka održala je u Koprivnici konferenciju za novinare na kojoj su govorile članica Predsjedništva HNS-a te ministrica graditeljstva i prostornog uređenja Anka Mrak Taritaš i predsjednica Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije te dogradonačelnica Koprivnice Melita Samoborec.

– HNS je cijelo vrijeme prisutna i postojana stranka, sa svim svojim usponima i padovima, no na našem političkom nebu i u životu svih hrvatskih građana HNS je apsolutno neophodna i stabilna stranka, a to se pokazalo u radu ove Vlade te u radu pojedinih općina, županija i gradova – rekla je Anka Mrak Taritaš.

Posebno je pohvalila dogradonačelnicu Koprivnice Melitu Samoborec koju je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa nedavno istaknulo kao pozitivan primjer jedne dužnosnice u Hrvatskoj.

– I u narednom periodu ćemo raditi na jačanju naše županijske organizacije, na jačanju podružnica i upisivanju članstva. Smatramo da je i na državnoj i na županijskoj razini nužna jedna stranka centra, da ne smijemo dozvoliti apsolutnu bipolarizaciju društva i koprivničko-križevački HNS će ići na nadolazeće parlamentarne izbore s velikim optimizmom i s puno zdravog razuma – rekla je Melita Samoborec.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

RASPJEVANE SESTRE

[eTV] Koprivničke medicinske sestre prave su pjevačke zvijezde: U naš se zbor može uključiti tko god želi, nema audicije, bitna je samo volja

Nastupom na javnoj televiziji, o čemu smo pisali, medicinske sestre iz koprivničke Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek ušle su u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×