Novčane nagrade

Najizdašnije božićnice daju Lasselsberger-Knauf, Lukaps i Podravka, neki još nisu donijeli odluku, dok drugi iznos drže kao poslovnu tajnu

Povodom nadolazećih blagdana ludbreški ACG Lukaps će svim svojim zaposlenicima isplatiti božićnicu u iznosu 2000 kuna i dar za svako dijete od 600 kuna, a isplate će biti isključivo novčane.

08:00h
0
Ilustracija // Foto: Mario Kos

Božić nam već kuca na vrata, a zajedno s njima, ne radost mnogih, dolaze i novčane nagrade, poularno zvane božićnice.


Istražili smo kolike će božićnice dobiti djelatnici većih tvrtki u Podravini i Prigorju.

Za božićne će blagdane najviše trošiti zaposlenici đurđevačkog Lasselsbreger-Knaufa. Kao i proteklih godina, u prvoj dekadi prosinca, bit će im isplaćena prigodna nagrada u iznosu od 2500 kuna te dar djeci koji iznosi 600 kuna.

Kako je već poznato, svim zaposlenicima Grupe Podravka, a time i Belupa, isplatit će se božićnica u vrijednosti od 1500 kuna. Od ukupnog iznosa, 1000 kuna bit će isplaćeno u novcu u prosincu s plaćom za studeni, dok će preostali dio u iznosu od 500 kuna radnici dobiti u obliku dara u naravi.

Djelatnici Podravske banke bit će pak nagrađeni s 1300 kuna božićnice.

Povodom nadolazećih blagdana ludbreški ACG Lukaps će svim svojim zaposlenicima isplatiti božićnicu u iznosu 2000 kuna i dar za svako dijete od 600 kuna, a isplate će biti isključivo novčane.

Hartmannovim će zaposlenicima u prosincu biti isplaćeno 800 kuna božićnice i dar u naravi u vrijednosti 400 kuna.

– Svih 1300 djelatnika KTC-a dobit će već tradicionalno po 1000 kuna božićnice zajedno s plaćom za studeni, tj. 15. prosinca. U 25 godina postojanja svake godine je isplaćena  božićnica – izvjestila je Melanija Zorko iz KTC-a.

U koprivničkoj pivovari Carlsberg pak još nisu donijeli odluku o prigodnom daru.

– U našem poslovanju, Uprava Carlsberg Croatia uvijek obavještava svoje zaposlenike oko odluka, prije nego što obavijestimo javnost i medije. Taj princip zadržavamo  i glede ove teme. Našu odluku komunicirat ćemo svim zaposlenicima početkom prosinca, na vrijeme, prije blagdana – izvijestila nas je Tatjana Munjas, direktorica marketinga Carlsberga.

Iz Rasca nam pak nisu željeli otkriti iznos novčane nagrade.

 – Božićnica će biti isplaćena, a o njezinom iznosu ne možemo davati podatke, jer je to poslovna tajna – kaže Lahorka Lojen, stručna suradnica za komunikaciju.

čitam...