Efikasni Makedonac

Napadač Slavena Belupa Muzafer Ejupi drugi strijelac HNL-a

12:21h
0
Muzafer Ejupi najbolji je strijelac Slavena Belupa // Foto: Arhiva
Muzafer Ejupi najbolji je strijelac Slavena Belupa // Foto: Arhiva

Makedonski napadač Muzafer Ejupi postigao je 12 pogodaka u HNL-u, isto kao i Rijekin Roman Bezjak. Obojica imaju četiri pogotka manje od vodećeg strijelca lige Ilije Nestorovskog, makedonskog napadača iz zaprešičkog Intera.

U Slavenu Belupu reprezentativnu stanku koriste za što bolju pripremu uoči dvostrukog ogleda s Rijekom, u prvenstvu i Kupu.

U danima kada nema utakmica uobičajeno je malo proučavati statistike, a ona kaže da koprivnički prvoligaš trenutačno ima drugog strijelca lige.

Riječ je o makedonskom napadaču Muzaferu Ejupiju koji je postigao 12 pogodaka u HNL, isto kao i Rijekin Roman Bezjak. Obojica imaju četiri pogotka manje od vodećeg strijelca lige Ilije Nestorovskog, makedonskog napadača iz zaprešićkog Intera.

Sretan sam zbog postignutih golova, a zasluge za njih pripadaju i mojim suigračima. Uvjeren sam da ću i dalje postizati pogotke za našu momčad i pridonijeti njenom još boljem plasmanu – kratko je rekao Ejupi za službenu internetsku stranicu koprivničkog prvoligaša.

A, što je o igranju za Slaven Belupo i životu u Koprivnici makedonski napadač rekao za naš portal prije nekoliko mjeseci možete pogledati ovdje.