Natalija Tomac Kelek najuspješniji kineziolog početnik

13:04h
0

100702-natalija-mMlada profesorica tjelesne i zdravstvene kulture iz Srednje škole Koprivnica Natalija Tomac Kelek dobila je priznanje za najuspješnijeg kineziologa početnika u RH za upravo završenu školsku godinu.

Priznanje je dodijelila Agencija za odgoj i obrazovanje, Hrvatski kineziološki savez i Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, a uručeno joj je u Poreču na ljetnoj školi kineziologa. Priznanje je dobila temeljem uspjeha na fakultetu te uspjeha na stručnom ispitu koji je položila s izvrsnim uspjehom kao i u aktivnostima u kojima sudjeluje.

Natalija Tomac Kelek je kazala kako joj je ovo priznanje poticaj za daljnji rad u školskim, izvanškolskim i drugim sportskim aktivnostima. Naime, osim u nastavi, mlada Koprivničanka u izvanškolskim aktivnostima s učenicima Srednje škole trenira muški rukomet i odbojku te žensku košarku, a sa srednjoškolskom ženskom nogometnom ekipom je nastupila i na nedavnoj KC ligi.

Usto, trenerica je u Maloj sportskoj školi gdje trenira djecu od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, vodila je plivanje, skijanje, klizanje i brojne druge sportske aktivnosti.

Dodjelom ovog iznimnog priznanja Koprivnica i Koprivničko-križevačka županija dobile su još jednu potvrdu o kvalitetnom radu naših kineziologa, koji je itekako priznat i prepoznat širom Lijepe naše.

Izvor: www.radio-koprivnica.hr

čitam...