TOURPHOTO 2016.

Kroz natječaj turističke fotografije prikažite kako je izgledalo vaše ljeto na Šoderici

10:13h
0
Šoderica // foto: Mario Kos

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi turisti i fotografi, a autori mogu poslati najviše tri crno-bijele fotografije ili one u boji, snimljene na jezeru Šoderica.

Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije te Foto kino klub Drava iz Đurđevca objavljuju natječaj za 12. Reviju turističke fotografije TOURPHOTO 2016.  na temu „Ljeto na jezeru Šoderica“.


Cilj ovog natječaja je popularizacija je samog jezera i turističke ponude.

Pravo sudjelovanja na natječaju imaju svi turisti i fotografi iz Republike Hrvatske i inozemstva, a autori mogu poslati najviše tri crno-bijele fotografije ili one u boji, snimljene na jezeru Šoderica.

Autore i fotografije za izložbu te kandidate za nagrade, odabrat će predsjednik Foto kino kluba Drava i selektor Kruno Heidler, dok će nagrade dodijeliti tročlani žiri čiji članovi su vrsni poznavatelji turizma i fotografije.

Žiri će dodijeliti prvu nagradu u iznosu od 1000 kuna, drugu nagradu od 500 kuna i treću od 300 kuna, te najviše tri diplome i tri pohvale.

Natječaj traje do 30. rujna, a uz kandidirane fotografije treba dostaviti prijavnicu s podacima koja se može preuzeti na službenoj web stranici. Nadalje, fotografije i prijavnice šalju se na adresu fkk-drava@kc.t-com.hr ili na CD-u u JPG formatu do 2 MB, na adresu Foto kino klub Drava, HR-48350 Đurđevac, p.p.24.

čitam...