26.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 19. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Nema zainteresiranih za 180.000 kuna vrijedan posao dobave mesa koprivničkim školskim kuhinjama
N

Ne propustite

Grad Koprivnica proveo je postupak javne nabave mesa i mesnih proizvoda potrebnih za spravljanje obroka u gradskim školskim kuhinjama, no ne može se reći da je uspio.

Naime, za posao dobave svježeg i smrznutog mesa, vrijedan 180.000 kuna nije nitko zainteresiran jer nije pristigla ni jedna ponuda, dok je za dobavu mesnih proizvoda u vrijednosti 120.000,00 kuna bilo zainteresiranih, ali su bili isključeni jer nisu priložili potpunu dokumentaciju.

Pročelnica za društvene djelatnosti Kristina Cvitić rekla nam je da će za nekoliko tjedana Grad naći dobavljača i za ove 302.000,00 kuna vrijedne namirnice.

– Postoje dvije solucije, znači da se ponovo objavi isti javni natječaj ili da se ide u direktno pregovaranje. To još nismo dogovorili – rekla je pročelnica Cvitić.

Recimo i da je grad tražio dobavljače za namirnice u vrijednosti od 512.000,00 kuna i to bez PDV-a, ali ih je u ovom postupku javne nabave našao samo za grupe proizvoda čija ja vrijednost 210.000,00.

tekst: Radio Drava

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Lice godine Sjeverozapadne Hrvatske

FOTO Mlada Rebeka Vidić stala je pred naš objektiv i otkrila sve čari modelinga: Za postati miss važnija je kultura i obrazovanje od ljepote

Mlada, lijepa, uspješna i skromna Rebeka Vidić iz Virja nedavno se okitila titulom Licem godine Sjeverozapadne Hrvatske. Pobjednička titula, uz...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×