Nestali dječaci iz okolice Ludbrega

18:49h
0
120409-nestali

Patrik Mesar i Petar Dimitrijević, obojica 15-godišnjaci, nestali su prije nekoliko dana. Iz svojih domova u okolici Ludbrega otputili su se na vlak za Varaždin, gdje obavljaju praksu u strukovnoj školi te im se nakon toga gubi svaki trag.

Patrik Mesar (15) visok je 165 cm, ima kestenjastu kosu i zelene oči. Slabije je tjelesne građe. U srijedu, 4. travnja u 5.30 sati otišao je vlakom za Varaždin na praksu u strukovnu školu i od tada mu se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je u društvu sa Petrom Dimitrijevićem. U trenutku nestanka bio je odjeven u plave traperice, majicu sa sivim vodoravnim prugama i bijele tenisice “Converse”.

Petar Dimitrijević (15) visok je 170 cm, ima kestenjastu kovrčavu kosu i tamnoplave oči. Srednje je tjelesne građe, a na lijevom uhu ima naušnicu. U vrijeme nestanka bio je odjeven u plave traperice, sivo-smeđu majicu kratkih rukava i zeleno-smeđe tenisice.

Iz policije mole da, ukoliko ste vidjeli nestalu osobu, posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

čitam...
Loading...