logo nezavisne liste

Nezavisna lista Antonia Grgića nudi Koprivničancima da stvari uzmu u svoje ruke: Moramo sami odlučivati o gradu

Nezavisna lista Antonia Grgića smatra da Koprivničanci trebaju sami zajednički odlučivati o Koprivnici. Ako se odlučivanje prepusti strankama onda će se dogoditi ono što se već događa - imat će Piškornicu, a nemati autocestu. 

13:30h
0
Teodora Lukavski i Antonio Grgić // Foto: Građanska inicijativa

Politika radi za ljude – fraza je to koju se često čuje, ali ponekad nedovoljno osjeti. Da ipak ima naznaka istinitosti navedenih riječi, vidjeli smo na Facebook stranicama gdje smo naišli na zanimljivu anketu. Naime Nezavisna lista Antonia Grgića dala je da Koprivničanci odluče koji znak će ubuduće ta koprivnička nezavisna lista koristiti.

– Postoje dvije varijante, jedna sa zelenim ekološkim srcem i druga sa crvenim srcem. Dosta je bilo da se o Koprivnici odlučuje u Zagrebu u stranačkim centralama. Pozivam  Koprivničance, da uzmemo upravljanje gradom u svoje ruke i da zajedno donosimo odluke o našoj budućnosti. Vi odlučujete kako će izgledati logo koprivničke nezavisne liste, sa crvenim ili ekološkim zelenim srcem – poručuje Antonio Grgić.

Nezavisna lista Antonia Grgića smatra da Koprivničanci trebaju sami zajednički odlučivati o Koprivnici. Ako se odlučivanje prepusti strankama onda će se dogoditi ono što se već događa – imat će Piškornicu, a nemati autocestu.

– Da desetljećima glasamo za SDP i nemamo ništa od toga, niti jednog saborskog zastupnika. Ili još gore, da glasamo za HDZ i da od dvadest ministara niti jedan nije Koprivničanac. Jasno je iz ovog, Koprivničanci moraju ponovo početi sami odlučivati o svojoj sudbini. O Koprivnici se mora odlučivati u Koprivnici – govori nezavisni Grgić.

– Ono što razlikuje ovu nezavisnu listu od ostalih je to što nositelj liste nije nikada bio član nijedne stranke, što kod drugih lista nije slučaj. Mi izbjegavamo suradnju sa opcijama koje su politička prošlost, već pozivamo na suradnju snage budućnosti, a ne snage korumpirane prošlosti. Promjena je u Koprivnici moguća, to se vidjelo na zadnjim koprivničkim izborima i na zadnjim izborima na Podolicama. Dovoljno je glasači koji ne glasaju iziđu na birališta i stvari će se promijeniti – izjavio je.

Trenutno je stanje ankete ovakvo: 56% je za zeleno, a 44 za crveno srce.

Na Facebook stranici možete i vi dati svoj glas, podržavali li Grgićevu nezavisnu listu ili ne. Anketa je javna i otvorena svim Koprivničancima na Facebook stranici.

Koprivničanci, vi odlučujete: kako će izgledati logo koprivničke nezavisne liste, sa crvenim ❤️ ili ekološkim zelenim…

Gepostet von Antonio Grgić am Mittwoch, 27. März 2019

čitam...
Loading...