15.1 C
Koprivnica
Srijeda, 29. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

„Njuške“ Teatra Exit gostuju u Ludens teatru

Ne propustite

“Tko ne voli životinje, ne voli ni ljude”. Dokažite da volite oboje i dođite na neobičnu, inovativnu i nagrađivanu predstavu Exit teatra, u petak, 9. svibnja s početkom u 20 sati u Domu mladih Koprivnica. Redatelj predstave je Matko Raguž, a glumci su Enes Vejzović, Filip Križan i Janko Rakoš.

Jeste li se ikada zapitali o čemu vaš pas razmišlja? I jeste li ikada svoj život usporedili sa psećim? Pseći životi su jednako bogati i složeni kao i naši. Kao i mi, i oni komuniciraju o ljubavi, seksu, prijateljstvu, osveti, nasilju…

U predstavi se pojavljuje petnaest psećih likova koji kroz monologe publici prenose svoje životne priče. U konačnici, svi likovi odražavaju glavne preokupacije ljudskog bića.

Njuške su jedinstvena mješavina humora, tragedije, oštrine, nježnosti i romantike.

Predstava je dobila nagradu za najbolju predstavu na VII. Gumbekovim danima u Zagrebu (međunarodni festival cabareta) u travnju 2014.

Ulaznice kupite u uredu Ludens teatra (Dom mladih, 1. kat, od ponedjeljka do subote od 10.00 do 14.00), u Šarenom dućanu, u hotelu Podravina, u KKC Pixel, na www.ulaznice.hr ili rezervirajte na 097/7583367. Pojedinačna cijena ulaznica je 40kn.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

MLADI & USPJEŠNI

[VIDEO] BRAVO! Troje mladih i talentiranih glazbenika iz naše županije na popisu najboljih ispod 30 godina

Hrvatsko društvo skladatelja (HDS Zamp) objavilo je zanimljiv popis na kojem se našlo 30 uspješnih hrvatskih autora, mlađih od...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×