20.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Obavijest koprivničkim studentima // SC Varaždin dodjeljuje bespovratna financijska sredstva
O

Ne propustite

Studentski centar Varaždin poziva fizičke osobe (redovite studente koji studiraju u Koprivnici i Križevcima) i pravne osobe (studentske udruge te udruge, ustanove i poduzeća iz područja kulture i sporta koje djeluju u Koprivničko-križevačkoj županiji) da svoje zahtjeve i prijedloge projektnih aktivnosti prijave za dodjelu bespovratnih financijskih potpora.

Poziv se odnosi na zadovoljavanje kulturnih, sportskih i zabavnih potreba redovitih studenata, koji studiraju u Koprivnici, Križevcima, Varaždinu, Čakovcu i Bjelovaru, a projekti se dostavljaju osobno na urudžbeni zapisnik ili šalju poštom na adresu: Studentski centar Varaždin, Povjerenstvo za ocjenu projekata, Julija Merlića bb, 42000 Varaždin.

Voditelj koprivničke podružnice Student servisa, Bojan Patrčević, ujedno podsjeća poslodavce na činjenicu da je rad studenata najjeftiniji rad. Naime, na neto iznos zarade studenta, ukupna davanja poslodavca iznose 17,5 %, s time da se troškovi Student servisa knjiže kao materijalni troškovi.

– Na našim web stranicama www.scvz.unizg.hr i www.student-servis.hr nalazi se web servis za prijavu poslova. Obratite nam se s punim povjerenjem ukoliko imate bilo kakve potrebe za privremenim i povremenim zapošljavanjem – poručuje voditelj poslovnice Patrčević.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tradicionalno

Četiri Novigrada susreću se u Podravini, Novigraci iz cijele Hrvatske uživat će u gostoprimstvu i ljepotama našeg kraja

Novigrad Podravski domaćin je ovogodišnjeg susreta četiri Novigrada - Novigrada Podravskog, Novigrada u Istri, Novigrada kod Zadra i Novigrada...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×