SVI ĆE PRAVOVREMENO BITI OBAVIJEŠTENI

OBAVIJEST Za upis mališana u prvi razred čekat će se do svibnja, izradit će se novi raspored pregleda djece

Do 4. svibnja neće se provoditi postupak utvrđivanja psihofizičkoga stanja djece, što je naravno potrebno obaviti ako svoje dijete želite upisati u prvi razred osnovne škole.

09:37h
0
Osnovna škola Braća Radić // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Na službenim stranicama Grada Koprivnice objavljeno je kako se do 4. svibnja neće provoditi postupak utvrđivanja psihofizičkoga stanja djece, što je naravno potrebno obaviti ako svoje dijete želite upisati u prvi razred osnovne škole.


– Slijedeći preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske, obavještavamo roditelje djece koja su dorasla za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2020./2021., da osnovne škole i zdravstvene ustanove neće do 4. svibnja 2020. godine provoditi postupak utvrđivanja psihofizičkoga stanja djece – piše na stranicama grada.

Koprivničko-križevačka županija će u suradnji sa Zavodom za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije izraditi novi raspored pregleda djece te će roditelji biti pravodobno obaviješteni o novim terminima putem internetskih stranica školskih i predškolskih ustanova te internetskih stranica osnivača školskih ustanova.

čitam...