15.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Obilježen Međunarodni dan zadruga
O

Ne propustite

Prve subote u srpnju već tradicionalno se diljem svijeta obilježava Međunarodni dan zadruga. Organizira se s ciljem promoviranja zadružnog oblika poduzetništva i ideala međunarodne solidarnosti, gospodarske djelotvornosti i jednakosti.

Međunarodni dan zadruga u Koprivnici je u organizaciji CEDRE Čakovec proslavljen u petak 5. srpnja okruglim stolovima i mini sajmom ispred Gradske vijećnice. Uz brojne institucije ovom važnom obilježavanju odazvala se i Koprivničko-križevačka županija, a zamjenik župana Ivan Pal uvodno je i pozdravio organizatore i goste. Podsjetio je da Koprivničko-križevačka županija podržava svaki oblik zadrugarstva, a posebno onaj koji je organiziran u obrazovnim ustanovama.

– Postoji velik potencijal u mladim ljudima koji na taj način uče o ekonomiji, poduzetništvu, ali i odgovornom društvenom poslovanju – rekao je Pal. Uz mini sajam organizirani su i zanimljive prezentacije, a održali su ih predstavnici Hrvatskog saveza udruga, Ministarstva poduzetništva i obrta, CEDRE Čakovec te Socijalne zadruge Humana Nova. Okupljene je ispred Grada Koprivnice pozdravio zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×