14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Održana redovna godišnja skupština Konjičkog kluba Galop team Koprivnica
O

Ne propustite

U Gradskoj vijećnici grada Koprivnice održana je prošle nedjelje redovna godišnja skupština Konjičkog kluba Galop team Koprivnica. Vodila ju je predsjednica kluba Dubravka Babić, a prisustvovala su joj 32 člana kluba te Jasmina Stričević, predsjednica Zajednice športskih udruga grada Koprivnice i Mišel Jakšić, zamjenik koprivničke gradonačelnice.

Uz rezime prošlogodišnje sezone podijeljene su pohvale sportašima i zahvale prijateljima kluba – doktoru veterine Ratku Juršetiću, donatorima – obitelji Frtalić i poduzećima Baltazar d.o.o., Bineko d.o.o, Hartman d.o.o. i Lukačić prijevoz, umjetničkoj fotografkinji Ivi Lulić, treneru Renatu Levaniću, obitelji Torre, Davoru Vargi, Zajednici športskih udruga grada Koprivnice, Glasu Podravine i portalu Koprivnica.net.

Iznesen je plan i za sljedeću godinu. Ove godine klub će predstavljati 10 natjecatelja i 13 konja u disciplinama preponskog i dresurnog jahanja. Od 22 tunira u natjecateljskog sezoni planira se nastup na 15 turnira što je porast od 50 % u odnosu na prethodnu sezonu.

Očekuju se nastupi na utakmicama visine prepona od 0,80 do 1,30 cm, a vrlo je izvjesno da će klub imati predstavnika na Državnom prvenstvu u kategoriji kadeta. Također, očekuje se i nastup najmanje dvoje mladih konja na državnom prvenstvu za mlade konje u dresurnom jahanju.

I u ovoj godini nekoliko kandidata spremat će se za polaganje jahačke dozvole i natjecateljske licence.

Aktivni treninzi unutar kluba, gostovanja vanjskih trenera, odlasci na turnire i radovi na uređenju parkura samo su dio planova i očekivanja koji članovi kluba imaju od sebe i ove sezone, a ona počinje već ove subote nastupom četiri jahača i konja na preponskom i dresurnom turniru na zagrebačkom hipodromu.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×