Zanimljiv prijedlog

Ovako bi Siniša Bosanac riješio problem manjka registracijskih tablica u Slavoniji

13:57h
0
Foto: Facebook
Foto: Facebook

Post blogera Kruleta izazvao je brojne reakcije građana, a među komentatorima se našao i Koprivničanac Siniša Bosanac, bivši gradski vijećnik, koji je ostavku iz moralnih razloga podnio zato što ga je policija u vožnji uhvatila u vrijeme kada mu je već dobrano istekla registracija njegova automobila.

Mnogi vozači automobila iz Osijeka ovih su se dana susreli s neuobičajenim problemom. U njihovom gradu, naime, vlada nestašica registracijskih tablica. Problem je nastao zato što se od 1. siječnja očekivalo uvođenje novih, redizajniranih tablica pa je naručeno manje starih.


Iako je ministar unutarnjih poslova Vlaho Orepić danas, u utorak, izjavio da je problem riješen i da se od jutra rade nove tablice, priča iz Osijeka osvojila je medijski prostor u Hrvatskoj.

O problemu manjka registracijskih tablica u Osijeku koju riječ napisao je u svom stilu i poznati hrvatski bloger Krule (Jadranko Hodak) na svom Facebook profilu. Pisao je o ženi koja nije mogla registrirati svoj automobil.

Kao i uvijek, njegov post izazvao je brojne reakcije građana, a među komentatorima se našao i Koprivničanac Siniša Bosanac, bivši gradski vijećnik, koji je ostavku iz moralnih razloga podnio zato što ga je policija u vožnji uhvatila u vrijeme kada mu je već dobrano istekla registracija njegova automobila.

Njegov komentar više je nego zanimljiv, a zaključak što je s tim želio poručiti donesite sami.

– A lijepo je mogla poput mene vozit auto bez registracije – napisao je Bosanac.

čitam...