Ovog petka plesnjak uz VIS 300 u atriju Doma mladih

10:27h
0
120710-plesnjak-dmkc

Prvotno osnovani kao grupa ‘BPS 300’ nastali su 2009. godine iz velike želje dvojice članova, Davora Švarca i Duška Bodinovca, da ponovo zasviraju glazbu koju su svirali i slušali kao gimnazijalci 60-tih godina. Dečki su smatrali  da u gradu ne postoji grupa koja svira glazbu 60-tih i 70-tih, a smatrali su da za istom postoji velika potreba. Njihova ideja bila je svirati povremeno iz ‘gušta’ za svoje prijatelje i znance odnosno svoju generaciju. Pokazalo se da su bili u pravu i da je grupa ovog tipa stvarno nedostajala ne samo u gradu, nego i šire. 

2011. godine mijenjaju ime u ‘VIS 300’ i grupu danas čine: Davor Švarc- gitara, Duško Bodinovac-bas, Ivica Bukovčan-klavijature, Sven Pierobon-gitara, Renato Glavak-bubnjevi i udaraljke, Anita Šepec i Augustina Posavec-vokali.

Njihov nastup odnosno ‘Plesnjak’ koji se u Atriju Doma mladih održao prošlog ljeta bio je za mnoge centralni događaj tog ljeta u Koprivnici, na kojem su oni koji su uspjeli pronaći svoje mjesto, istinski uživali.  Želja nam je bila tu prekrasnu atmosferu ponoviti pa smo i ove godine u program Ljetnih večeri u atriju uvrstili taj ‘Plesnjak’. Dođite, plešite, razgovarajte, družite se i uživajte u petak, 13.07. s početkom u 21.00 h. Cijena ulaznice 10,00 kn.

Medijski pokrovitelj: Koprivnica.net

čitam...