Pan kup Varaždin: Danas polufinale, najavljen i – Prosinečki!

10:13h
0
Varaždinska Arena

Stigli smo do same završnice 34. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu pod imenom „Pan kup Varaždin 2013″, danas (petak, 10. siječnja) su na rasporedu četiri polufinalne utakmice – dvije u glavnom, seniorskom turniru, dvije u veteranskoj konkurenciji, a sutra (subota, 11. siječnja) od 16 sati kreće program Dana velikog finala.

Danas četiri – sjajne utakmice. Program će otvoriti veterani Lepoglave i ludbreškog Horvat Productiona. Pravi županijski derbi „zapada i istoka”, prvi nositelj Lepoglava (Huten, Frketin, Geček…) pokušat će dohvatiti još jedno od svojih brojnih turnirskih finala protiv Horvat Productiona (Sudec, braća Vađunec, Jagić…).

U 16:50 novi spektakl, lanjski finalist Kutije šibica Automobil Lončar & Fotex pokušat će ono što Džani Prometu, banfičkoj Africi, Svježim jajima Vuk i Auto Florijaniću nije uspjelo – zaustaviti Črešnjevo & Restoran El. Nimalo bezazleno, aktualni je to prvak (još uvijek) ivanečkog turnira, predvođen Markom i Martinom Slunjskim, nezgodnim Poplatnikom, sigurnim Ismajlovskim u obrani…  Na papiru je ipak Automobil Lončar & Fotex favorit, s Hercegom, Lukavečkim, Ribićom, Hruškarom… Međutim, favoriti su bili i Svježa jaja Vuk i Auto Florijanić, da o Džani Prometu u prvom krugu ne govorimo. Baš je s tom utakmicom s lanjskim četvrtfinalistom, s famoznih 7:0 za Črešnjevo krenula velika serija. Koju prati i veliki broj navijača, koji organizirano dolaze na svaku utakmicu svojih ljubimaca.

Treća utakmica opet veteranska, međutim itekako zvučna! Ivanečki TRC, za koju zapravo igra trnovečko-srakarska kombijnacija Domiter, Levanić, Miko, Bukal… piše povijesni uspjeh, no današnji je protivnik super jaki zagrebački HBR Sport, sa Šimunićom, Franjom, Hucikom, Kraljom, sve dobro znanim imenima s prvoligaških travnjaka. Međutim, i ne samo s njima, za završne je dvije utakmice turnira najavljen u sastavu i najveći među velikima – Robert Prosinečki!

Četvrta utakmica programa još je jedna u nizu onih „za prste polizati”. CB Dobermann, ekipa koja je izbacila prvaka Kutije Šibica i lani trećeg u Varaždinu Mal-Gal, također i drugog lanjskog polufinalista ASO Ponos, s Kanjuhom, Krajačićom, Skorinom, možda i s oporavljenikom Petrovićom, za finale mora preskočiti – branitelja naslova Avto Grosuplje! S nevjerojatnim Aličom na vratima, s briljantnim rutinerima Rusmirom, Joličom, Strunom, Mitrakovićom…

Dobrodošli u Arenu Varaždin, od 16 sati!

POLUFINALE – PETAK, 10. siječnja 2014.

16:00 VET LEPOGLAVA – HORVAT PRODUCTION (Ludbreg)

16:50 AUTOMOBIL LONČAR & FOTEX (Varaždin) – MNK ČREŠNJEVO & RESTORAN EL

17:40 VET TRC (Ivanec) – HBR SPORT (Zagreb)

18:30 CB DOBERMANN (Zagreb) – AVTO GROSUPLJE (SLO)

U subotu je Dan velikog finala, evo i tog rasporeda:

DAN VELIKOG FINALA – SUBOTA, 11. siječnja 2014.

16:00 VET Za 3. mjesto

16:50 Glavni turnir – za 3. mjesto

17:40 Ekshibicija U-8: ŠN Fotex-Varteks (Varaždin) – ŠN Međimurje

18:15 VET Finale

19:30 Veliko finale 34. ZPV-a

20:30 Ceremonija proglašenja pobjednika