-1.6 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pan kup Varaždin: Zunog Winus opet sjajan
P

Ne propustite

Okončan je i drugi vikend 34. Zimskog prvenstva Varaždina u malom nogometu “Pan kup Varaždin 2013”. Treći je dan  – ove nedjelje, 15. prosinca – donio čak 16 odličnih utakmica, od toga šest veteranskih od koja je svaka za sebe bila istinska poslastica.

- Oglas -

Najprije je ekipa „Srijedom u sedam” izuzetno požrtvovnom igrom iznenadila na papiru favorizirani Bilikum (Gavranović, Žganec, Đorđević, Šol, Habunek, Medenjak…), Hudek Trgotrans i Lepoglava su do četiri minute prije kraja još bili na 0:0, da bi u samoj završnici pala četiri pogotka, a po identičnom scenariju (0:0 do 26. minute pa četiri pogotka i „puno više” iskrica među igračima) bilo je i u srazu TRC-a i NK Varteks veterana (Jalkovec), pri čemu su čak jalkovečki veterani poveli.

Elkom Ivančica je iznenadila izvedbom protiv Horvat Productiona u „sudaru svjetova” (Ivanec na Ludbreg), a IPA Zagreb je s Green Bayom (Ivančić, Darmopil, Radiček, Šimek) i Varteks veteranima (Solomun, Balajić, Maretić, Težački, Štefulj, Lađević, Toplak, Mužek) slavila dva puta po 2:1, predvođena fantastičnim trojcem Odorjan, Vincelj, Šajfar.

U seniorskom turniru ugodno je iznenadila ekipa Furjanted CB Manuela iz Gojanca protiv zabočkih Baška Boysa, baš kao i lani skromni Lotus 91 protiv zagrebačkog sastava Zlatarna N&M. „Lotusovci” pa kasnije CB Bolero iz Varaždinskih Toplica imali su pravi pucački trening. Izvrsno je bilo i u „trokut” srazu CBB nekretnine & Kahli Beer – Auto Mario (Đurmanec) i Auto Mario – Zunog Winus (Koprivnica), baš kao što su sjajnu izvedbu prezentirali i dečki iz čehovečke ekipe Svježa jaja Vuk protiv uvijek dobrog MIP Weylanda.

- Oglas -

U nastavku donosimo sve  nedjeljne rezultate, a turnir se nastavlja u subotu, 21. prosinca. Točan raspored i sve ostale detalje ovogodišnjeg „Pan kupa Varaždin” pratite na službenoj internetskoj adresi turnira www.pan-kup.com.

REZULTATI UTAKMICA – NEDJELJA. 15. prosinca 2013.

VET CB BILIKUM (Varaždin) – SRIJEDOM U SEDAM (Sveti Ilija) 1:2

VISOKO – TRGOVAČKI CENTRI LEXI (Klenovnik) 0:3

LOTUS 91 (Jalkovec) – ZLATARNA N&M (Zagreb) 11:2

VET HUDEK TRGOTRANS (Ladanje) – LEPOGLAVA 1:3

CB BOLERO (Varaždinske Toplice) – ZLATARNA N&M (Zagreb) 14:1

CB DOBERMANN (Zagreb) – MNK LJUBEŠČICA 3:0

VET TRC (Ivanec) – NK VARTEKS VETERANI (Vž/Jalkovec) 3:1

CB DOBERMANN (Zagreb) – BAŠKA BOYS (Zabok) 5:2

VET HORVAT PRODUCTION (Ludbreg) – ELKOM IVANČICA VETERANI 0:3

BAŠKA BOYS (Zabok) – FURJANTED CB MANUELA (Gojanec) 2:5

VET IPA ZAGREB – GREEN BAY (Varaždin) 2:1

AUTOMOBIL LONČAR & FOTEX – FRANKINA KAVA BAR (Hotiza, SLO) 8:1

VET IPA ZAGREB – VARTEKS VETERANI (Varaždin) 2:1

CBB KAHLI BEER (Varaždin) – AUTO MARIO (Đurmanec) 1:1

SVJEŽA JAJA VUK (Čehovec) – MIP WEYLAND (Pušćine) 3:0

AUTO MARIO (Đurmanec) – ZUNOG WINUS (Koprivnica) 0:4

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

POVIJESNA CRTICA

Školi K. Ivanec odobren prvi Erasmus+ projekt, povezat će se s učenicima iz Vojvodine i Sjeverne Makedonije

Osnovnoj školi Koprivnički Ivanec odobrena su financijska sredstva za provedbu aktivnosti u okviru Poziva na podnošenje prijedloga za 2022....
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti