Oporbi se ne sviđa ideja

Parag (HDZ): Projekt deve je van svake pameti! Lacković: Pogledajte što kažu građani

09:30h
0
Ilustracija // Foto: ePodravina.hr

A ne daj nam Bože da koje dijete padne sa tri devina metra i bude pregaženo od uplašene životinje, kaže Hrvoje Parag (HDZ).

Šira javnost s velikim je zanimanjem pratila i komentirala odluku prvog čovjeka grada Đurđevca Željka Lackovića da nabavi i na Peske kao turističku atrakciju dovede tri deve, te iako su ga mnogi podržali, ideja se ipak nije dopala njegovoj oporbi.

Priopćenjem se javnosti obratio Hrvoje Parag, šef đurđevačkog HDZ-a.

– Teško je ne komentirati novu goričku ideju Lackovića da u Đurđevac nastani deve. I to sada, nakon njegovih po proračun grada pogubnih projekata; prazne Druge industrijske zone, megalomanskog ŠRC-a i preskupe kupnje Fišerovog. Uslijedio nam je   za Dan grada novi biser lutajućeg Cara, kojim će, van svake pameti, financijski opteretiti buduće generacije – navodi Parag.
Dodao je kako je Lacković trebao otići do zagrebačkog Zoološkog vrta.

Hrvoje Parag// Foto: Kristina Kos
Hrvoje Parag// Foto: Kristina Kos

– Ali nije jer štedi na službenim putovanjima. No mogao je dobiti informacije što znači imati deve na trošak proračuna grada – kazuje Parag.

Lackovićev pothvat nazvao je suludim i usporedio ga s Neronom.

–  I to u vrijeme dok prvorazredni gradski turistički proizvod na Prviću zjapi prazan. U vrijeme kada je centralna zadaća grada upravo zaštititi Đurđevečke peske i njegovo bilje, Lacković će ih našim novcem sravniti sa tlom. U vrijeme dok zadnji đurđevački seljaci muku muče u svojim štalama sačuvati i po jednu domaću kravicu, Lacković upravo njihovim novcem kupuje nama nepoznate životinje – oštar je Parag.

– A ne daj nam Bože da koje dijete padne sa tri devina metra i bude pregaženo od uplašene životinje – zaključuje on.

Gradonačelnik Željko Lacković oporbi je poručio neka pogledaju pozitivne komentare građana na društvenim mrežama i portalima u vezi ove inicijative.
– Osobno nemam potrebu komentirati navode oporbe jer ništa ne rade. Kad počnu raditi, onda ćemo i komentirati – dodao je.

čitam...
Loading...