Svi su pozvani

Park kreative, Vindiland i Milknight na Špancirfestu oduševit će mališane i one malo starije željne predstava, radionica i veselja

Pripremljene su brojne radionice i predstave u kojima će mališani bez sumnje naći nešto za sebe.

14:26h
0
Foto: Press Špancirfest

Na ovogodišnjem Špancirfestu posjetitelji će moći uživati i u Parku kreative, Vindilandu te Milknightu.

Moto Špancirfesta glasi “Pokreni svoju kreativnost”, a Park kreative središnje je mjesto stvaranja, inovacije i kreacije za djecu i mlade. Zelena, sigurna oaza parka u Habdelićevoj ulici, u samom srcu Varaždina, u deset će festivalskih dana ugostiti niz zanimljivih sadržaja namijenjenih poticanju istraživanja i učenja. Radionica, predstava i izvedbi ima mnogo, a na klincima i onima nešto većima, je samo da izaberu gdje i kako će se zabavljati.

Pripremljene su brojne radionice i predstave u kojima će mališani bez sumnje naći nešto za sebe.

Pod bedemom Staroga grada, pokraj Lančane kule, i ove se godine smjestila čarobna Vindijina zemlja puna veselja i zabave za najmlađe posjetitelje. Mali Vindijanci moći će odabrati različite kreativne, zabavne i sportske sadržaje koji će im Špancirfest pretvoriti u nezaboravno sjećanje. Igre, atrakcije, animatori – pravi mali zabavni park bit će smješten u zelenilo perivoja oko Starog grada i pružiti najmlađim špancirferima priliku da se zabave, ali i nauče nešto o važnosti kretanja i zdravoj prehrani. Vindijina Zemlja zdravlja i aktivnosti bit će otvorena od ponedjeljka do petka između 10 do 14, odnosno 16 i 20 sati, a vikendom između 10 do 20 sati svih deset festivalskih dana.

U petak 25. kolovoza u 20:30 sati, pozornica Vindilanda u perivoju oko varaždinskog Starog grada pretvorit će se u veličanstveni glazbeno-plesni spektakl, kakvim Vindija svake godine počasti Špancirfest. Kako biste i vi bili dio Vindijine mliječne noći, odjenite se u bijelo i pridružite nam se na tradicionalnom hommageu mlijeku.

Medijski pokrovitelj Špancirfesta je portal ePodravina.hr.

čitam...
Loading...