28.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Pavković primljen u DHK Herceg-Bosne
P

Ne propustite

Koprivničkom novinaru i publicistu Mladenu Pavkoviću stiglo je još jedno značajno priznanje: primljen je u Društvo hrvatskih književnika Herceg-Bosne, sa sjedištem u Mostaru.

Povjerenstvo za prijam članstva odluku je donijelo jednoglasno. Samo tijekom prošle godine ovaj je autor diljem Bosne i Hercegovine održao i oko dvadesetak uspješnih promocija. Ovih dana u Zagrebu je predstavio knjigu Damira Mejovšeka Anegdohtalije, koju je priredio i uredio. Uskoro mu iz tiska izlazi monografija o redatelju Jakovu Sedlaru, te knjiga Zlatka Tomičića Pisma na koja nikad nisam dobio odgovor.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bolenov dravski put

FOTO Predstavljen projekt izgradnje interpretacijskog centra u Goli, gradit će se pristanište na Dravi, razvijati turističke atrakcije i održivi oblici turizma

Početna konferencija projekta Interpretacijski centar Bolenov dravski put okupila je u prostorijama Koprivničko-križevačke županije dionike ovog važnog projekta za...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×