Podravka u subotu s Leipzigom, dr. Narančić se dobro oporavlja

13:25h
0

091209-koznjak-mRukometašice Podravke Vegete ovog tjedna obavljaju završne pripreme za utakmicu 5. kola Lige prvakinja s Leipzigom. Riječ je o odlučujućem susretu za ostanak Koprivničanki u Europi, a za to im je potrebna pobjeda nad njemačkim prvakinjama.

Ukoliko Podravka svlada Leipzig, a Byasen ne osvoji više od jednog boda na gostovanjima kod Viborga i Leipziga, tad će se koprivnička ekipa plasirati u drugi krug Lige prvakinja. Uz pobjedu nad Leipzigom i Byasenovu pobjedu u Danskoj ili Njemačkoj, Podravka bi kao trećeplasirana iz A skupine LP nastavila natjecanje u Kupu pobjednica kupova.

Utakmica odluke između Podravke i Leipziga na rasporedu je u subotu s početkom u 15,15 sati u koprivničkoj gimnazijskoj dvorani, uz prijenos na HTV 2.

Službeni liječnik RK Podravke Vegete dr. Miroslav Narančić u subotu je stradao na Velebitu, kad mu se nož kojeg je imao u remenu ruksaka prilikom uspona na greben zabio u natkoljenicu. Pripadnici Gorske službe spašavanja ranjenog liječnika spustili su do gospićke bolnice i on se sad dobro oporavlja, iako i dalje trpi jake bolove. No, nada se da će se u subotu pojaviti na utakmici Podravke i Leipziga.