Podravka Vegeta po revanš u Rumunjsku

18:22h
0
penezic m

Iako posljednja utakmica skupine C Lige prvakinja između Oltchima i Podravke Vegete nema rezultatsku važnost, koprivničke rukometašice u subotu neće u Rumunjsku otputovati potpuno opuštene. Naime, rumunjske prvakinje pod vodstvom hrvatskog stručnjaka Ivice Rimanića su u Koprivnici ostvarile vrlo uvjerljivu pobjedu, pa Podravka ima motiva za revanš. U skladu s tim zbori i trener podravkašica Zdravko Zovko.

– Mi smo od Oltchima poraženi pred našom publikom i sad im želimo uzvratiti. Prvo poluvrijeme te utakmice nismo odigrali loše, ali onda nam se dogodio pad u 20 minuta nastavka i Oltchim je to kaznio. Sad imamo priliku za revanš pred njihovom publikom, no svjesni smo da nas očekuje jako težak posao, jer nikome nije lako gostovati u Valcei – rekao je Zdravko Zovko.

Koprivničanke na put kreću u subotu rano ujutro, zrakoplovom preko Münchena, a Rumunjsku ovaj put neće vidjeti Miranda Tatari. Ozlijeđena kapetanica još se oporavlja od loma nosa, no bit će na raspolaganju za utakmice drugog kruga Lige prvakinja, koji započinje 7./8. veljače. Ždrijeb skupina održat će se u utorak u Beču, a dan kasnije Podravka u sklopu domaćeg prvenstva gostuje u Umagu.

Koprivnička publika Podravku će moći vidjeti sljedećeg vikenda, u dvostrukom programu sa zagrebačkom Lokomotivom. U subotu, 24. siječnja igra se prvenstveni susret, a dan kasnije na rasporedu je utakmica Regionalne lige.