Pročešljani dokumenti

Podravki je priznato 80 milijuna kuna više potraživanja od Konzuma, a Pucar postaje predsjednikom Udruge dobavljača Agrokora

Naime, ispravci su napravljeni za 36 vjerovnika, od čega 14 promjena formalne prirode, deset promjena pogrešnog pozicioniranja i 12 meritornih izmjena, od čega je najveća baš priznavanje tražbine Podravki od Konzuma.

12:45h
0
Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke // Foto: epodravina.hr

Podravki je priznato  80 milijuna kuna više potraživanja od Agrokora, kao jednome od vjerovnika za koje su napravljeni ispravci tražbina.

Naime, ispravci su napravljeni za 36 vjerovnika, od čega 14 promjena formalne prirode, deset promjena pogrešnog pozicioniranja i 12 meritornih izmjena, od čega je najveća baš priznavanje tražbine Podravki od Konzuma zbog vjerovnikove omaške u zbroju pojedinačnih prijavljenih tražbina, a sve u iznosu od 80 milijuna i 102 tisuće kune, piše Jutarnji list.

To je jedna od stavaka u mjesečnom izvještaju za studeni izvanredne uprave Agrokora, koji obuhvaća razdoblje od siječnja do listopada ove godine.

Osim toga, na osnivačkoj skupštini Udruge dobavljača Agrokora, koja će se održati danas, za njenog predsjednika bit će izabran direktor uprave Podravke Marin Pucar, kako neslužbeno doznaje Jutarnji list.

Navodno je Roberto Škopac iz Adrisa odbio tu poziciju i prepustio je Podravki, odnosno Pucaru, kao “predstavniku društva koje ima značajnu ulogu u prehrambenoj industriji RH”, navodi Jutarnji.

Loading...