14.3 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Ponuda za otkup knjiga i časopisa u 2013. godini
P

Ne propustite

Ministarstvo kulture na temelju članka 9. Zakona o financiranju javnih potreba u kulturi („Narodne novine” br. 47/90, 27/93 i 38/09) i članaka 2. i 3. Pravilnika o izboru i utvrđivanju programa javnih potreba u kulturi („Narodne novine” br. 69/12) objavilo je na web stranici Ministarstva kulture (www.min-kulture.hr) Javni poziv za podnošenje ponuda za otkup knjiga i časopisa u 2013. godini.

Ministarstvo kulture otkupljivat će KNJIGE domaćih izdavača i to:

– djela od temeljne vrijednosti za nacionalnu kulturu, znanost i umjetnost
– djela suvremene domaće književnosti i publicistike
– kvalitetni prijevodi suvremene svjetske književnosti, znanosti i umjetnosti.

Ministarstvo kulture neće otkupljivati udžbenike, priručnike te ponovljena i komercijalna izdanja. Otkupljivat će se izdanja koja zadovoljavaju standarde kulture knjige objavljena tijekom 2012. i 2013. godine, a koja Ministarstvo kulture dosad nije otkupilo.

Otkupljivat će se izdanja samo onih nakladnika koji se pridržavaju Sporazuma o jedinstvenoj cijeni knjige.

Pravo podnošenja ponuda na Javni poziv imaju pravne osobe koje su registrirane za obavljanje nakladničke djelatnosti u Republici Hrvatskoj i autori vlastitih izdanja koji su državljani Republike Hrvatske. Neće se otkupljivati izdanja nakladnika koji nisu dostavili obvezne primjerke Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici. Neće se otkupljivati primjerci časopisa koji su na dan prijave na ovaj Javni poziv stariji od 4 mjeseca. Ostale podatke o javnom pozivu možete naći na stranicama Ministarstva kulture.

izvor: Koprivnica.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×