Porcijunkulovo 2012. // Najjači aduti TBF, Klapa Kampanel i Crvena Jabuka

10:42h
0
120725-porcijunkulovo

Predstavnici Turističke zajednice Grada Čakovca i Grada Čakovca na danas održanoj konferenciji za medije u Koprivnici pozvali su Koprivničance i sve žitelje naše županije da i ove godine posjete Porcijunkulovo, najveću čakovečku manifestaciju. Šezdesetak programa i mnogo izvođača, među kojima izdvajamo TBF, Klapu Kampanel i Crvenu jabuku, trebali bi biti dovoljan mamac svima da se od 1. do 5. kolovoza upute u Čakovec.

Porcijunkulovo je tradicionalna kulturno – turistička manifestacija koja će se ove godine održati 48. put zaredom. Osim atraktivnih glazbenih programa, koji će biti podijeljeni prema afinitetima i dobi na četiri pozornice, tu su i sajam tradicijskih zanata, besplatna međimurska juha, kreativne radionice za djecu, car racing show i izložba sportskih automobila, vjerski sadržaji i drugo.

 

Ivana Maltar, direktorica Turističke zajednice grada Čakovca, napomenula je kako će se ove godine na manifestaciji predstaviti i 20-ak izlagača iz Koprivničko-križevačke županije. Naglasila je kako je već četiri godine manifestacija samoodrživa, što znači kako se financira od sponzora, iznajmljivanja prostora, naplate parkinga i drugih izvora prihoda.

– Ovogodišnji budžet je 400 tisuća kuna – rekao je predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca, Gordan Vrbanec, a zamjenik čakovečkog gradonačelnika Zoran Vidović Koprivničance je pozvao da i ove godine dođu na Porcijunkulovo. 

čitam...