Predstavljen novi Superb Combi

15:56h
0
Škoda Superb Combi // Foto: www.auto-info.hr

Prtljažnik nove Škode Superb Combi narastao je u odnosu na prethodni model za 27 litara, a sa spuštenim sjedalima zaprembina raste na čak 1950 litara.

Svoj najluksuzniji model Superb, Škoda je predstavila početkom godine i odmah najavila dolazak Combi verzije. Danas je ta najava konačno postala i službena jer je Škoda pokazala nekoliko fotografija nove karavanske verzije Superba koji je osim u tehnološki i vizualno, napredovao i u ponudi prostora.

Naime, prtljažnik nove Škode Superb Combi narastao je u odnosu na prethodni model za 27 litara, a sa spuštenim sjedalima zaprembina raste na čak 1950 litara, odnosno za85 više nego što je to bilo ponuđeno u prethodnom Superbu.

Od motora, u ponudi će se naći četiri benzinca raspona snage od 125 KS do 280 KS te tri dizelaša snage 110, 150 i 190 KS. Kupci će moći birati i između ručnog mjenjača sa šest stupnjeva i popularnog DSG mjenjača, a dostupan će biti i pogon na sva četiri kotača. Novi Superb dugačak je 4856 mm, širok 1864 mm i visok 1477 mm. Početak prodaje u EU očekuje se u rujnu, nakon sajma automobila u Frankfurtu.

Izvor: www.auto-info.hr 

čitam...