10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavljen prvi obrt za čuvanje djece
P

Ne propustite

Zamjenik gradonačelnice Mišel Jakšić, danas 10. travnja, sudjelovao je na prezentaciji prvog obrta za čuvanje djece u našoj županiji. Radi se o obrtu Točkica koji se nalazi u Starigradu, Koprivnička ulica 9b.

– Registracija ovog obrta trajala je podulje i bila je opterećena s puno administrativnih prepreka, tako da se vlasnica Snježana Smolak već dokazala kao uporna, a to je jedna od najvažnijih potrebnih osobina obrtnika – ističu u Udruženju obrtnika Koprivnica.

Inače, Snježana Smolak radi već od početka ove godine, ali prezentacijom želi zahvaliti svima koji su joj na putu osnivanja obrta dali potporu, i to Gradu Koprivnici, Koprivničkom poduzetniku d.o.o.,Centru za socijalnu skrb, Udruženju obrtnika Koprivnica kao i lokalnim medijima te još nekim drugim ustanovama i pojedincima.

– Ovo također dokazuje da se i dugogodišnji problem nedostatka prostora za čuvanje djece može riješiti privatnom poduzetničkom inicijativom uz potporu lokalne samouprave – poručuju tajnica Udruženja obrtnika Koprivnica Jasmina Markota te vlasnica obrta za čuvanje djece “Točkica” Snježana Smolak.

Izvor: www.koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sezona dolazi

Trikovi za vrt iz prošlog stoljeća: Ove biljne kupke su najbolja prihrana

Vrijeme sjetve i sadnje pojedinih povrtnih kultura već je počelo, a prava sezona tek dolazi. Ovi trikovi za vrt...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×