17.9 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Predstavnici Općine Čapljina u posjetu Koprivnici
P

Ne propustite

Gradonačelnica Vesna Želježnjak  zajedno sa svojim zamjenikom Mišelom Jakšićem, predsjednikom Gradskog vijeća Zoranom Gošekom te potpredsjednikom Gradskog vijeća Ernestom Forjanom, danas je u prostorijama Gradske uprave primila delegaciju Općine Čapljina iz Bosne i Hercegovine, koja boravi u Koprivnici u trodnevnom posjetu. Delegaciju iz Čapljine činili su načelnik dr. Smiljan Vidić, dopredsjednik Općinskog vijeća Čapljine Pero Knežević i savjetnik načelnika Dalibor Milinković.

Uz kratko predstavljanje Koprivnice, gradonačelnica je  upoznala goste  sa  trenutno aktualnim aktivnostima i planovima u Gradu, a razgovaralo se i o daljnjem produbljivanju suradnje dvaju gradova.

Gosti iz Čapljine, u toku svog posjeta Koprivnici, obišli su Podravku d.d., Gimnaziju „Fran Galović”, Šparne hiže, koprivnički pročistač, Opću bolnicu „Dr. Tomislav Bardek” te druge znamenitosti grada, a danas će prisustvovati i programu manifestacije  „Vukovar u Bakovčici” koja se održava u Područnoj školi Bakovčica  gdje će ih ugostiti učitelj te škole i gradski vijećnik Radovan Knežević.

O Čapljini

Čapljina je grad u jugo-zapadnoj Hercegovini, smješten na desnoj obali rijeke Neretve, sa 29 000 stanovnika. Važni magistralni i željeznički putovi koji povezuju Jadransko more (udaljeno samo 30 kilometara) i Bosnu sa srednjom Europom prolaze kroz ovaj grad. Najpoznatija je po dva zaštićena nacionalna spomenika: starorimsku villu rusticu Mogorjelo iz trećeg stoljeća, i turski grad Počitelj iz petnaestog stoljeća. Što se tiče prirodnih ljepota Čapljine, tu se nalazi ptičji rezervat i park prirode Hutovo blato, koje je dom više od 200 vrsti ptica. Osim rijeka Neretve i Trebižata, tu se nalaze i rijeke Bregava i Krupa.

Izvor: www.koprivnica.hr 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

DOBAR HONORAR Članovima izbornih povjerenstava do 1390 eura naknade, a biračkim odborima 20 puta manje!

Kao i svaki izbori dosad, tako ni ovi ne mogu proći bez članova izbornih povjerenstava. DIP je objavio, prenosi...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×