Prilika za posao

Press Glass traži radnike u proizvodnji, viličariste, pakirere, vozače

Tvrtka u Hrvatskoj službeno posluje od ožujka 2014. godine. Na lokaciji u Poduzetničkoj Zoni Jalžabet, u neposrednoj blizini Varaždina, izgrađena je nova tvornica opremljena najmodernijom tehnologijom za preradu stakla.

11:00h
0

Press Glass je vodeća europska tvrtka za preradu stakla na području graditeljstva. Sjedište tvrtke je u Poljskoj, a tvrtka trenutno raspolaže sa čak 12 modernih proizvodnih pogona: u Poljskoj, Hrvatskoj, Velikoj Britaniji i SAD-u. Svaki pogon specijaliziran je za proizvodnju pojedinog asortimana, a sve zajedno je povezano u multinacionalnu kompaniju. Press Glass posluje sa gotovo svim zemljama Europe, ali i na drugim kontinentima. Tvrtka surađuje sa vodećim svjetskim proizvođačima prozora te staklenih fasada.

Tvrtka u Hrvatskoj službeno posluje od ožujka 2014. godine. Na lokaciji u Poduzetničkoj Zoni Jalžabet, u neposrednoj blizini Varaždina, izgrađena je nova tvornica opremljena najmodernijom tehnologijom za preradu stakla (lokacija na mapi).

Proizvodnja u Hrvatskoj započela je sredinom 2015. godine i od tada prihod raste iz mjeseca u mjesec po dvoznamenkastim stopama. Broj zaposlenih je na kraju 2017. godine narastao na 290, a u 2018. godini se nastavlja daljnji rast kapaciteta i prihoda.

Sve to ne bi se moglo ostvariti bez kvalitetnih zaposlenika i inovativnosti u poslovanju. Vodi se briga i o društveno odgovornom poslovanju, etici te zaštiti okoliša. Svakako jedna od najvažnijih stvari je i zadovoljstvo radnika.

Za nastavljanje trenda rasta Press Glass u Hrvatskoj traži one koji će im se pridružiti na tom putu. Trenutno su otvoreni natječaji za radna mjesta: 

Radnik u proizvodnji (m/ž)

Pakirer / viličarist (m/ž)

Vozač C i CE kat. (m/ž)

Ukoliko ste zainteresirani za rad u internacionalnoj kompaniji  sa stabilnom pozicijom na tržištu te želite nastaviti svoj profesionalni rast i razvoj, javite im se životopisom i molbom. Prijave su moguće putem web stranice: www.pressglass.com

čitam...