sud

Pripremno ročište za Smiljanu Srnec bit će zatvoreno za javnost, ona tvrdi da nije ubila sestru i stavila ju u škrinju

Bit će to jedan od najintrigantnijih sudskih postupaka u povijesti hrvatskog pravosuđa zbog proteka vremena koje je otežalo prikupljanje materijalnih dokaza, a članovi Smiljanine obitelji odbili su svjedočiti tijekom istrage.

15:17h
0
Foto: eMedjimurje.hr

Pripremno ročište zatvoreno je za javnost i mogu mu nazočiti samo pozvane osobe. Brani se šutnjom, a prilikom posljednjeg dovođenja iz istražnog zatvora na Županijski sud novinarima je u prolazu rekla da nije ubila sestru.

Pripremno ročište u postupku protiv Smiljane Srnec (45), optužene da je 2000. godine ubila sestru Jasminu Dominić, održat će se 18. rujna, doznajemo na Županijskom sudu u Varaždinu. Pripremno ročište zatvoreno je za javnost i mogu mu nazočiti samo pozvane osobe, piše eMedjimurje.

Podsjetimo, Smiljanu Srnec Županijsko državno odvjetništvo tereti da je s pet udaraca tupim, tvrdim predmetom ubila tri godine mlađu sestru, čije je tijelo u veljači ove godine pronađeno u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu u Međimurskoj županiji.

Brani se šutnjom, a prilikom posljednjeg dovođenja iz istražnog zatvora na Županijski sud novinarima je u prolazu rekla da nije ubila sestru. Bit će to jedan od najintrigantnijih sudskih postupaka u povijesti hrvatskog pravosuđa zbog proteka vremena koje je otežalo prikupljanje materijalnih dokaza, a članovi Smiljanine obitelji odbili su svjedočiti tijekom istrage.

čitam...
Loading...