Prizma VV osvojila i vrlo jak turnir u Križevcima

14:19h
0
Prizma VV, pobjednik križevačkog turnira

Malonogometna ekipa Prizma VV koju čine igrači sastavljeni rođeni 1999. i 2000. godine nakon što je osvojila malonogometni Božićni turnir u Prelogu u kategoriji U-14, u roku od samo dva tjedna osvojila je i prvo mjesto na vrlo jakom malonogometnom turniru Križevci 2013.


Karlo Slukić, najbolji golmanU finalu ekipa Prizma VV pobijedila je NK Bjelovara koji je samo prije tjedan dana osvojio najjači malonogometni dvoranski turnir „Kutija šibica 2013″ u Zagrebu, u svojoj kategoriji i s time pokazao da je jedna od najboljih malonogometnih ekipa u Hrvatskoj.

Na turniru u Križevcima nastupilo je 16 ekipa iz Koprivničko-križevačke županije, te ostalih susjednih županija. Ekipa Prizma VV dominirala je kroz cijeli turnir ne izgubivši niti jednu utakmicu.

Tomislav Srbljinović, najbolji igračIgrač Prizme VV Tomislav Srbljinović proglašen je najboljim igračem, a Karlo Slukić najboljim golmanom turnira.

Nakon ovoga turnira ekipa Prizme VV vjeruje da može osvojiti i Memorijal prof. Branimira Jedvaja koji se održava u Koprivnicu.

– Time bismo pokazali da smo jedna od najboljih malonogometnih ekipa u svome uzrastu u Hrvatskoj – rekao je voditelj Prizme VV Zoran Vlah.

čitam...