16.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Radovi// U prizemlju oružane izložbeni prostor i suvenirnica
R

Ne propustite

Nastavljaju se radovi na oružani. Uskoro počinje geodetska izmjera i 3D lasersko skeniranje koji će rezultirati izradom makete oružane i njenog okoliša.

– Izradit će se 3D model i kompletno će se snimiti drveni ostaci bedema. Nakon toga će se zaštititi drveni ostaci – kaže pročelnica Maja Ištvan Krapinec.
U tom će stanju oružana čekati radove na privođenju svrsi i konačno uređenje cijelog lokaliteta koprivničkog bastiona.
– U prizemlju će biti izložbeni prostor, a projektanti su predvidjeli jedan prostor suvenirnice i svakako rješavanje pitanja sanitarnog čvora. Što se tiče gornje etaže, odnosno prvog kata, bit će jedan jedinstveni uredski prostor, odnosno prostor koji može imati više namjena, a uredit će se i potkrovlje. U ovom trenutku nije u planu ugostiteljski objekt – kaže Ištvan Krapinec.
Za 30. srpnja najavljen je javni uvid u idejni projekt. Iako je u ovoj fazi uvid dozvoljen samo strankama u postupku, zbog javnog interesa će biti dozvoljen i ostalim zainteresiranim građanima, no oni neće moći davati službene primjedbe.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×