14 C
Koprivnica
Petak, 31. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
odličan rezultat

Ronioci Šoderice u Beču osvojili čak 10 medalja, Viktor Lovreković postavio novi hrvatski juniorski rekord
R

Boje Šoderice u Beču branili su Isabella Victoria Švegović, Petar Koluder, Tin Treščec, Leo Bradić, Viktor Lovreković i Mihael Šestak, uz pratnju Dejana Treščeca

Ne propustite

Mlada ekipa Ronilačkog kluba Šoderica u Beču je nastupila na otvorenom prvenstvu Austrije u plivanju perajama, s kojeg se vratila s čak 10 medalja. Odličan je to rezultat, s obzirom na činjenicu da se natjecalo 17 klubova iz šest europskih zemlja i više od 100 sportaša.

Najuspješniji je pojedinačno bio Viktor Lovreković, koji je osvojio jednu zlatnu, srebrnu i brončanu medalju te postavio novi hrvatski juniorski rekord na 1500 metara. Mihael Šestak kući se vratio s tri brončane medalje, a Tin Treščec s dvije.

U štafeti 4×100 metara Viktor Lovreković, Petar Koluder, Leo Bradić i Tin Treščec osvojili su srebrnu medalju, a štafeta 4×200 metara, u sastavu Mihael Šestak, Leo Bradić, Petar Koluder i Tin Treščec, uzela je medalju iste boje.

Inače, boje Šoderice u Beču branili su Isabella Victoria Švegović, Petar Koluder, Tin Treščec, Leo Bradić, Viktor Lovreković i Mihael Šestak, uz pratnju Dejana Treščeca.

– Iako još nije vrhunac sezone natjecatelji su pokazali zavidne rezultate te najavili uspješnu sezonu koja je pred njima. Čestitamo svim našim natjecateljima na ostvarenim rezultatima – poručili su iz kluba.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

zapovjednik atj lučko

FOTO General Butorac je prije 32 godine bio u krvavoj akciji na Plitvicama, a danas vrijeme provodi u Molvama i bavi se poljoprivredom: U...

Na današnji dan prije 32 godine poginuo je Josip Jović, tadašnji 22-godišnjak i prva žrtva Domovinskog rata. Bio je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti