4.3 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
IZBORNA SKUPŠTINA

Saša Grubačević novi je predsjednik Škole nogometa Grada Koprivnice: Cilj je da stvorimo što više seniorskih igrača
S

Dosadašnji predsjednik Vedran Bači povukao se s pozicije predsjednika iz osobnih razloga.

Ne propustite

U srijedu je održana redovita godišnja sjednica Skupštine Škole nogometa Grada Koprivnice u prostorijama Gradskog stadiona Ivan Kušek – Apaš u Koprivnici.

Između ostalog, na dnevnom redu bio je i izbor novog predsjednika Škole nogometa Grada Koprivnice, a na tu je poziciju jednoglasno izabran Saša Grubačević, dopredsjednik Nogometnog kluba Koprivnica. Dosadašnji predsjednik Vedran Bači povukao se s pozicije predsjednika iz osobnih razloga.

– Imamo sve više upisane djece, oko 150, a želimo ih upisati još više. Cilj nam je nastaviti kvalitetno raditi s djecom, u tom smislu okupljamo i stručni kadar te ulažemo i u školovanje naših trenera. I ove godine održat ćemo naše projekte Kids’ Day i Capronca Cup. Cilj je da djeca kroz igru dođu do potrebnog nogometnog znanja, te da kroz našu Školu proizvodimo i igrače za seniorske momčadi naša tri kluba – izjavio je predsjednik Grubačević nakon skupštine.

Osim imenovanja novog predsjednika, izabran je i novi Upravni odbor koji će činiti voditelj Domagoj Baričić, tajnik Zoran Ban, predstavnik Grada Koprivnice Tomislav Golubić, predstavnik roditelja Tomislav Fajdić, Zoran Jozić kao predstavnik NK Koprivnice, Vladimir Rus kao predstavnik NK Miklinovca i Krešo Horvat kao predstavnik NK Močila.

U Nadzorni odbor izabrani su Nedeljko Potroško kao predstavnik NK Koprivnice, Ranko Gojković kao predstavnik NK Miklinovca i Nikola Barbarić kao predstavnik NK Močila).

Članovi skupštine Škole nogomete Grada Koprivnice bit će Tomislav Zalar, Goran Sikavica, Goran Posavec, Vjekoslav Lesjak, Ivan Jelak, Bono Kristić, Željko Sokač, Kruno Godek i Zvonko Božić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kakve su vaše teorije?

Što je sad ovo? Čitatelj snimio neuobičajen trag na nebu: Očito avionu ne valja katalizator!

"Čisto" nebo, gušći zračni promet i društvene mreže vrlo brzo postanu zatrpane išaranim plavetnilom. U prvom dijelu rečenice krije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×