16.5 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sastanak voditeljskog tima projekta Civitas Dyn@mo u Koprivnici
S

Ne propustite

U Koprivnici će se u utorak i srijedu, 25. i 26. veljače održati redovni sastanak voditeljskog tima projekta CIVITAS Dyn@mo.

Sastanku će nazočiti  voditelji projekta Marcel Braun i Bernd Decker iz konzultantske tvrtke Rupprecht Consult, voditeljica informiranja Kirsi-Marja Lonkila iz Saveza baltičkih gradova UBC, voditelj evaluacije Andres Wretstand sa Sveučilišta Lund te voditelji  projektnih timova iz partnerskih gradova Aachena, Gdynie, Koprivnice i Palma de Mallorce.

– Tema sastanka su planovi za nastavak projekta u 2014.godini, uz procjenu rezultata prethodne godine. Posebni naglasak bit će na budućim aktivnostima u Koprivnici, gradu domaćinu ovog sastanka. Zbog važnosti tema, sastanku će nazočiti i Mark Major, voditelj projekta na razini Europske komisije – istaknula je Helena Hećimović, voditeljica informiranja spomenutog projekta.

Dodala je i kako se Major u ponedjeljak, 24.veljače u Zagrebu sastao s predstavnicima Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, Ministarstva zaštite okoliša i prirode, Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te predstavnicima Hrvatskih željeznica. Predstavio je preporuke Europske komisije zemljama članicama EU vezane uz problematiku razvoja prometa i prometne održivosti sadržane uz nedavno prihvaćenu okvirnu strategiju Urban Mobility Package.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

u krugu obitelji

FOTO/VIDEO Baka Mica proslavila 90. rođendan: Imam devet praunučadi, kad bih dobila deseto doživjela bih i stotu

Danas mi je najsretniji dan u životu, nemate pojma koliko sam sretna kad vas sve vidim na okupu -...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×