12.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 18. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Sastao se županijski Odbor za dodjelu priznanja
S

Ne propustite

Odbor za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije održao je  svoju 4. sjednicu, 04. siječnja 2011. godine. Na sjednici je donesen Zaključak o objavi Poziva građanima, pravnim osobama i drugim organizacijskim oblicima te njihovim tijelima na podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije kojim je  time pokrenut postupak za dodjelu javnih priznanja Koprivničko-križevačke županije u 2011. godini.

Odbor je odlučio da se poziv objavi sredstvima javnog informiranja te da se istovremeno uputi dopis i poziv svim jedinicama lokalne samouprave kako bi  se i one uključile u postupak predlaganja, a i da na svom užem području informiraju žitelje.

Javna priznanja Koprivničko-križevačke županije su: Nagrada Koprivničko-križevačke županije za životno djelo (dodjeljuje se jedna nagrada), Nagrada Koprivničko-križevačke županije za doprinos ugledu i promociji Koprivničko-križevačke županije (dodjeljuju se dvije nagrade), Nagrada Koprivničko-križevačke županije za iznimno postignuće u protekloj godini (dodjeljuju se dvije nagrade) i Zahvalnica Koprivničko-križevačke županije (dodjeljuje se pet zahvalnica).

Odlukom o javnim priznanjima Koprivničko-križevačke županije (“Službeni glasnik Koprivničko-križevačke županije” broj 1/03. – pročišćeni tekst i 12/09) utvrđeni su predlagači, kriteriji, broj javnih priznanja koja se dodjeljuju i postupak za dodjelu javnih priznanja.

Javna priznanja mogu se dodjeljivati građanima Koprivničko-križevačke županije i drugim osobama, njihovim udrugama, jedinicama lokalne samouprave i uprave, jedinicama lokalne samouprave, ustanovama, trgovačkim društvima, vjerskim zajednicama i drugim pravnim osobama za uspjehe u radu kojima pridonose razvitku i ugledu Koprivničko-križevačke županije.

Dokumenti

izvor: kckzz.hr

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kaznena prijava

Policija ulovila podravskog lopova, u Ludbregu ukrao nakit i novac, u Selniku se razočarao

Podravski je lopov ipak vrlo brzo dolijao i "pao" u ruke policije nakon jedne uspješne i jedne neuspješne krađe...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×