Šetak: Blato i pljuvanje, to su teren i disciplina u kojoj se Pavković vrlo dobro snalazi već dugi niz godina

20:42h
0
Sven Šestak

Da se podsjetimo, Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.) kojoj je na čelu Mladen Pavković podnijela je Državnom odvjetništvu kaznenu prijavu protiv Svena Šestaka, predsjednika Kulturnog vijeća Grada Koprivnice. U nastavku donosimo novi odgovor i zaključak Šestaka u cijelosti.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Kako sam se kroz proteklih nekoliko dana našao u interesu javnosti i medija, a što je inicirao dobro poznati lovac na publicitet g. Pavković koji je podigao kaznenu prijavu protiv mene optužujući me za sukob interesa i nudeći pritom niz “činjenica” i “istina” da to potkrijepi.

Svi datumi, funkcije, zaposlenje, iznosi i način financiranja kazališta lako su provjerljivi i dostupni podaci. Ove “činjenice” koje spominje navedeni gospodin su netočne. Kolokvijalno rečeno – laži.  I osobno klevetanje.

Kako je dotični već dugo vremena u medijskom prostoru, vrlo dobro zna kako upotrijebiti i ostvariti publicitet za sebe samoga, a očito je da se ne libi iskoristiti niti Državno odvjetništvo koje je po zakonu dužno ispitati navode, pa makar to bile i ovakve gluposti. Blato i pljuvanje, to su teren i disciplina u kojoj se navedeni gospodin Pavković vrlo dobro snalazi već dugi niz godina.

No, ne želim sudjelovati o ovome, ne želim pomagati spomenutom gospodinu da preko nabacivanja laži i kleveta na moj račun ostvaruje publicitet za sebe, pa koristim ovu priliku da ovim pismom završim bilo kakav razgovor i diskusiju na tu temu. Naime, upravo je medijska trakavica nešto što on priželjkuje, pa je to i razlog više da se ne uključujem u njegovo fabriciranje laži.

Kao što sam spomenuo u drugom pasusu, sve činjenice su lako provjerljive, a kad Državno odvjetništvo obavi svoj posao sve će biti jasno.

>> Pavković: Šestak kao predsjednik Kulturnog vijeća dodjeljuje sredstva izvršnom producentu Ludens teatra – samom sebi
>> Šestak o Pavkovićevim optužbama za sukob interesa: Niti jedna tvrdnja iz navodne prijave nije točna

čitam...