DANAŠNJE BROJKE

Stiglo je priopćenje županijskog Stožera, u koprivničkoj bolnici preminula jedna pozitivna osoba

Na području županije trenutno je aktivno 97 slučajeva bolesti COVID-19, poručuju iz Stožera.

08:28h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije poslao je novo priopćenje.


– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđeno 17 novih slučajeva bolesti COVID-19.

Na području županije trenutno je aktivno 97 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 11 osoba, a na bolničkom se liječenju trenutno nalazi 35 osoba. U OB Koprivnica preminula je jedna osoba s pozitivitetom na koronavirus (1937. godište) koja je u kliničkoj anamnezi imala i druge bolesti.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije, bolest COVID-19 je potvrđena kod 5948 osobe, a tijekom jučerašnjeg dana izuzeto je 112 uzoraka sa sumnjom na SARS – CoV-2 virus – stoji u priopćenju županijskog Stožera.

– Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se smanjio intenzitet i dinamika u širenju SARS – CoV-2 virusa. Samo odgovornim ponašanjem možemo zaštititi vlastito zdravlje i zdravlje sugrađana – dodaju.

čitam...