Streljaštvo: Podravkaši odlični na županijskom prvenstvu

17:04h
0
Podravkini kadeti

Na prvenstvu Koprivničko-križevačke županije u disciplini serijska zračna puška za seniorske juniorske i kadetske kategorije strijelci S.Š.K. Podravka postigli su odlične rezultate.

U konkurenciji seniora ekipa S.Š.K.Podravka u sastavu Hrvoje Vladušić, Nikola Mehkek i Alen Golubić sa 1057 otpucanih krugova uvjerljivo je osvojila naslov županijskog prvaka i ekipni rezultatski plasman na prvenstvo hrvatske. U pojedinačnoj konkurenciji seniora naslov županijskog prvaka sa 360 otpucanih krugova osvojio je senior S.Š.K. Podravka Hrvoje Vladušić ispred drugoplasiranog klupskog kolege Hrvoja Verbića koji je otpucao 357 krugova. Treće mjesto također je osvojio natjecatelj S.Š.K. Podravka Boris Draganić sa 354 otpucana kruga.

Kod juniora uvjerljivo prvo mjesto i naslov županijskog prvaka osvojila je ekipa S.Š.K. Podravka u sastavu Tomislav Harambašić, Nikola Mehkek i Hrvoje Verbić sa 1082 otpucana kruga. U pojedinačnom plasmanu juniora drugo mjesto sa 365 otpucanih krugova zauzeo je Nikola Mehkek, a trećeplasirani je bio Hrvoje Verbić sa 359 otpucanih krugova. Četvrto mjesto u juniorskom pojedinačnom plasmanu osvojio je Tomislav Harambašić sa 358 otpucanih krugova. Kod juniorki Ivana Babić je sa 371 otpucanim krugom uvjerljivo osvojila naslov juniorske županijske prvakinje.

 

Kod kadeta ekipa S.Š.K. Podravka u sastavu Tomislav Harambašić, David Strmečki i Ivan Kaić sa 554 otpucana kruga postala je županijski ekipni kadetski prvak u serijskoj zračnoj pušci. U pojedinačnom plasmanu kadeta naslov županijskog prvaka pripao je strijelcu S.Š.K. Podravka Tomislavu Harambašiću sa 188 otpucanih krugova, a drugoplasirani je bio također natjecatelj S.Š.K. Podravka David Strmečki sa 185 krugova. Ivan Kaić zauzeo je četvrto mjesto sa otpucanih 181 krugom. Kod kadetkinja sa odličnim rezultatom od 192 otpucana kruga Ivana Babić uvjerljivo je ostvojila naslov kadetske županijske prvakinje.

Natjecatelji S.Š.K. Podravka na održanom prvenstvu Koprivničko-križevačke županije postigli su rezultate koji su nadmašili planirane rezultate od strane rukovodstva kluba, a osobito u kadetskim kategorijama gdje su svi kadeti i kadetkinje koji su nastupili ostvarili rezultatske norme Hrvatskog streljačkog saveza za nastup na predstojećem prvenstvu hrvatske.

čitam...
Loading...