0.7 C
Koprivnica
Utorak, 5. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Svemirski gaćoljupci spašavaju Zemlju
S

Ne propustite

SVEMIRSKI GAĆOLJUPCI SPAŠAVAJU ZEMLJU  naziv je nove predstave koju je pripremila Lutkarska družina Društva naša djeca“ Kopriva Pec-Pec“. Predstava će pokušati odgovoriti na pitanja Da li postoje svemirci? Kakvi su, dobri ili zločesti? Na maštovit i  humorističan način pomoći će djeci prebroditi strah od nepoznatog i stranog te im dati vjeru da su, iako drugačiji, svemirci dobri i spremni pomoći.

U ovoj priči autorice Claere Freedman svemirci su  vrlo neobični i iznad svega vole nositi gaćice. Kada Zemlji zaprijeti veliki meteor koji je može uništiti svemirci  je spašavaju pomoću neobičnog štita. Adaptaciju teksta napravila je Tigrena Csik, glume Gorana Babić, Helga Haške, Mia Kramar, Nikolina Vida i Tigrena Csik. Izrada lutaka i scene potpisuju Gorana Babić ,Tigrena Csik, a ozvučenje i osvjetljenje Tomislav Jurenec.

Zbog velikog interesa predviđene su tri predstave, sve u Domu mladih. U ponedjeljak 19. ožujka u 10h u doživljajima svemiraca uživat će mališani iz Dječjeg vrtića „Tratinčica“, u četvrtak 22.ožujka u 18h na rasporedu je predstava otvorena za sve zainteresirane, dok će djeca iz ostalih vrtića i nižih razreda osnovnih škola organizirano pratiti predstavu u ponedjeljak 26. ožujka od 10 sati.

Ulaz na lutkarsku predstavu je besplatan.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Najesti se i napiti

Kobasica 5 eura, kuhano vino oko 2 eura, fritule za 4 eura… Provjerili smo kakve su cijene blagdanske klope u centru Koprivnice

Počelo je blagdansko vrijeme, a to u većini gradova znači neizostavnu ugostiteljsku ponudu prigodnih jela i pića na adventskim...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti