Treća generacija

U Podravki priliku dobilo 35 novih pripravnika

08:12h
0
Novi Podravkini pripravnici sa šefom uprave Zvonimirom Mršićem // Foto: Podravka
Novi Podravkini pripravnici sa šefom uprave Zvonimirom Mršićem // Foto: Podravka

U okviru SHAPE programa do sada je zaposleno ukupno 95 pripravnika s visokom stručnom spremom. Osim toga, Podravka je omogućila program zapošljavanja za čak 37 pripravnika sa srednjoškolskom stručnom spremom, ističu iz kompanije.

U koprivničkoj Podravki u ponedjeljak, 2. studenog, počela je raditi treća generacija pripravnika. Riječ je o 35 mladih i visokoobrazovanih ljudima. Svi oni pokazali su se najboljima na natječaju SHAPE your future with a heart.


– Ova godina za nas nije cilj, nego početak, jer smo postali svjesni koliko možemo i zato nam trebaju mladi ljudi poput vas koji imaju ambiciju da doprinesu zajedničkom boljitku. Tu ćete razmijeniti svoja iskustva i nadopuniti znanja kako bi zajednički izgradili Podravkin svijet. Ovdje ste zato da biste kompaniji dali dodanu vrijednost da zajedno osiguramo njezin dugoročan razvoj i rast. Za sve nas je to privilegij i Podravka već sutra neće biti ista, jer ste vi došli danas. Očekujemo od vas puno i neka vaša očekivanja budu još veća, a o vama ovisi hoćete li iskoristiti ovu priliku – dobrodošlicu im je zaželio šef Podravkine uprave Zvonimir Mršić.

Za 35 pripravnika strukturirani pripravnički program trajat će deset mjeseci.

“U okviru SHAPE programa do sada je zaposleno ukupno 95 pripravnika s visokom stručnom spremom. Osim toga, Podravka je omogućila program zapošljavanja za čak 37 pripravnika sa srednjoškolskom stručnom spremom”, priopćili su iz koprivničke kompanije i dodali kako je novost to što će se na trećoj generaciji pripravnika primjenjivati buddy sustav, odnosno podrška pripravnicima u njihovom razvojnom putu u kompaniji.

“Buddiesi će biti pripadnici prošlih SHAPE generacija koji su sami izrazili želju da novim pripravnicima budu podrška u snalaženju u kompaniji te da im pomognu usvojiti naše kompanijske vrijednosti i organizacijsku kulturu”, pojasnili su iz Podravke.

čitam...