CRVENI KRIŽ KOPRIVNICA

U ponedjeljak će prikupljati namirnice za Socijalnu samoposlugu

U prikupljanju će sudjelovati volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu „Volonter penzioner“

12:04h
0

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica organizira prikupljanje donacija za svoju Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Koprivnici u ponedjeljak, 7. lipnja u vremenu od 9 do 13 sati.

U prikupljanju će sudjelovati volonteri Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica i volonteri umirovljenici koji sudjeluju u projektu „Volonter penzioner“. Kao i inače na ovakvim akcijama, kupcima će dijeliti letke s popisom artikala potrebnih u Socijalnoj samoposluzi te od njih preuzimati prehrambene namirnice i higijenske potrepštine.

Prikupljeni artikli bit će raspoređeni u pakete koje u Socijalnoj samoposluzi jednom tjedno dijelimo potrebitima s područja Koprivnice. Građani koji bi naknadno željeli donirati prehrambene namirnice ili higijenske potrepštine mogu to učiniti u Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radić 7.

– Unaprijed zahvaljujemo na svim vašim donacijama – poručuju iz CK KC.

Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.