Udinese prati Čanađiju, zainteresirani Anderlecht i Dinamo

20:38h
0
Screenshot: Calciomercato.com

Iako su u Slavenu Belupu te podatke nastojali zadržati u tajnosti, u javnost se ipak probio interes uglednih europskih klubova za njihovog veznjaka Darija Čanađiju, mladog reprezentativca Hrvatske.

Tako talijanski portal specijaliziran za transfere Calciomercato.com danas donosi ekskluzivni intervju sa Čanađijom, koji je izjavio kako od ranije zna da ga prati Udinese, u kojem je i njegov prijatelj Igor Bubnjić, donedavni član Farmaceuta.

Autor teksta naveo je da Čanađiju, osim Udinesea, prate i belgijski Anderlecht te zagrebački Dinamo, te je mladog veznjaka upitao gdje bi najradije igrao da može birati.

– Da se mene pita, odabrao bih Udinese ili neku drugu talijansku momčad. Drago mi je čuti da me prati tako ugledan klub kao što je Anderlecht, no ja sanjam o Serie A. Puno sam napredovao u odnosu na prošlu sezonu, imam puno samopouzdanja i spreman sam za talijansku ligu – rekao je Dario Čanađija.

Kompletni članak možete vidjeti ovdje, a Čanađijinu fotografiju talijanski su kolege preuzeli s našeg portala. Na slici Dario slavi pobjednički pogodak protiv Lučkog u kup-utakmici koja je završila rezultatom 5:4 za Slaven Belupo.